Sinterklaas

Nederlands English Français Deutsch

Het feest van Sinterklaas

Sinterklaas met 4 pieten

Etoile entertainment heeft alles in huis om van uw Sinterklaas evenement  een onvergetelijke Sinterklaas happening te maken. Door onze veelzijdigheid en mogelijkheden kunnen wij u alles voor uw sinterklaasfeest aanbieden eventueel in een totaal concept.

U kunt kiezen uit verschillende sinterklaas voorprogramma’s sinterklaas kinderprogramma’s  Sinterklaasshows sinterklaaskindershows
Sinterklaasdecors sinterklaasstoel de zetel van sinterklaas geluidsinstallaties draadloze microfoons voor sinterklaas en zwarte pieten.

Het feest van Sinterklaas


Ontvangst met zwarte pieten en een accordeonist of keyboardspeler met leuke Sinterklaas meezingliedjes.. een presentator die het gehele sinterklaasfeest in goede banen leid .  En natuurlijk SINTERKLAAS EN ZWARTE PIETEN  die door echte acteurs gestalte word gegeven.  Mocht u SINTERKLAAS EN ZWARTE PIETEN zelf gestalte willen geven dan leveren wij u de complete originele tv Sinterklaas en zwarte pieten kostuums inclusief alle toebehoren en haarwerken, desgewenst begeleid met een vak bekwame grimeur.

Wij adviseren en ondersteunen u graag vrijblijvend. Vele grote kleine bedrijven en gerenommeerde artiesten theaterbureaus maakte al in de afgelopen 30 jaar gebruik van onze diensten en mogelijkheden en elk sinterklaasfeest werd een grandioos succes.

Informatie aanvragen

Download hier de folder

Muzikale Zwarte piet

Muzikale Zwarte piet

Meer