Circusdag

Nederlands English Français Deutsch

Circusdag Circusfeest

Circus Etoile heeft alles in huis om uw evenement of feest tot een succes te maken. Een compleet circus met of zonder tent. Een van de meest spraakmakende variété acts, kinderprogramma's, dierenacts, clowns, shows en nog veel meer. Volledig aangepast aan uw wensen en locatie. Voor uw bedrijfsfeest eens extra en apart uitpakken? Dan bent u bij Circus Etoile aan het juiste adres.

Een van de meest spraakmakende variété acts,
 kinderprogramma's,
 dierenacts,
 clowns,
 shows en nog veel meer. Volledig aangepast aan uw wensen en locatie.

Wilt u het “Thema circus” voor uw evenement dan zijn wij graag uw partner. De mogelijkheden zijn legio, wij hebben al het denkbare op het gebied van circus. Als er ruimte voor is kunnen wij een complete circustent plaatsen met dieren, piste en al het denkbare wat bij een circus hoort.

Is er geen plaats geen probleem, ook  binnen uw lokatie kunnen wij de sfeer van een compleet circus waar maken. Door aankleding, dieren, verlichting, geluid, en rekwisieten, U hoeft er niet meer naar om te kijken. Alle zorgen rond uw evenement wordt uit handen genomen. Graag nodigen wij u uit om met ons hierover van gedachte te wisselen.

En bieden u graag een eerlijk op papier vastgestelde offerte, waarbij u niet voor verrassingen komt te staan.

 Een van de meest spraakmakende variété acts,
 kinderprogramma's,
 dierenacts,
 clowns,
 shows en nog veel meer. Volledig aangepast aan uw wensen en locatie.

Informatie aanvragen