Kleindieren Circus

Nederlands English Français Deutsch

Kleindieren Circus

Kleindierencircus Circus met Kleine dieren

Een unieke, spectaculaire show met allerlei soorten dieren. Kleindierencircus, animal trickshow, staat bekend om haar unieke optredens, mooi goed verzorgde dieren en prachtige dieren acts. Onze dieren schitterde al in vele succesvolle producties van films, theaters, en televisieshow o.a. onze koordansende kat minous. Vele malen al bij André van Duin , Rudi Carell show, geschitterd en nog vele andere getalenteerde dieren.

Onze dieren van Kleindierencircus worden altijd begeleid en gepresenteerd door professionele deskundige dierenbegeleiders ( Animal Handler), met vakbekwaamheids diploma. Maar het belangrijkste! Wij houden van onze dieren en stellen diervriendelijkheid en welzijn als hoogste prioriteit, dat straalt van de show af. Kleindierencircus, kan zowel binnen of op een buiten locatie podia’s en dagvullend evenement gepresenteerd worden.

Het publiek wordt interactief bij het programma betrokken, zowel voor jong en oud. Geniet van de spectaculaire en komische capriolen van onze getalenteerde dieren in een onvergetelijk show.

Informatie aanvragen